Ruimte voor jezelf

Ruimte, dat wilde ik al een tijd, een plek voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.  Waar persoonlijke ontwikkeling en plannen betekenis krijgen en met hulp van anderen uitgevoerd kunnen worden. Inspiratie, kennis en nieuwe ervaringen opdoen zodat de weg naar je doel geplaveid wordt.

Zo’n ruimte dus. Maar waar te beginnen? En hoe? “Gewoon doen!” zeiden een aantal mensen om mij heen en ik ben er erg van, maar hoe zet ik dit idee in de wereld?

Geïnspireerd door de nieuwe tijd ontstaat het idee om een Energie Centrale op te zetten. Duurzaam -inzetbaarheid- leergang voor de medewerker zelf.  Het idee wordt steeds duidelijker en in gesprekken met mensen wordt duidelijk dat het een plek moet zijn waar beweging én de verschillen van mensen, de kracht wordt van werken in het nieuwe tijdperk.

Na een kennismaking met verschillende inspiratielocaties in binnen- en buitenland blijkt er behoefte te zijn aan samenwerking en dat is wat ik graag doe. Elkaar versterken en omgevingen creëren waar mensen herinneringen opbouwen. Vanaf dat moment is de kiem voor de Energie Centrale gelegd.

Share

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *